Despre Noi

Grand Hotel Minerva

Rezervați acum

Grand Hotel Minerva vă invită să descoperiți în Băile Herculane rafinamentul, ospitalitatea și confortul unui hotel de 4 stele, un concept deosebit pentru una dintre cele mai vechi stațiuni balneo din lume.

Recepție

Program: check in 16:00 – check out 12:00
Servicii oferite în recepție: bagajist, serviciu trezire client, suport IT, servicii secretariat (fax, imprimantă, copiator), păstrare bagaje.

Lounge & Lobby bar

Situat lângă recepție, ne îmbie cu mirosul de cafea la nisip, printr-o eleganță subtilă și o ambianță deosebită. Aici este locul unde vă puteți reconecta cu familia și prietenii, împrumutând cu titlu gratuit jocuri precum șah, remy, table, monopoly sau savurând specialitățile noastre din meniu.

Restaurante

De o experiență culinară unică puteți avea parte in cele două restaurante din incinta resortului prin designul interior, serviciul personalului, meniul cu grijă ales, dar și datorită bucătăriei utilată după cele mai moderne standarde.

Clubul copiilor

A fost creat pentru copii și părinți deopotrivă, fiind situat în imediata apropiere a restaurantului și a terasei, astfel încât părinții să îi poată supraveghea cu ușurință pe cei mici. Clubul dispune de jocuri și jucării interactive, proiecție filme și desene animate adecvate vârstei, sistem playstation și xbox. Tot aici se organizează diverse activități și concursuri de către animatori profesioniști.

Cazare

Fie că doriți să vă răsplătiți la finalul unei săptămâni extenuante, fie că sunteți în vacanță cu familia sau cu colegii în teambuilding la GHM vă eliberați de tot stresul care vă acaparează. Atât camera matrimonială cât și twin, vă invită la bună dispoziție prin culori calde și mobilier personalizat.

O eleganță clasică definește apartamentele noastre prin mobilerul rafinat și țesăturile fine, toate având ca scop relaxarea dumneavoastră pe parcursul sejurului. Acestea oferă un spațiu de cazare divizat într-un living spațios cu canapea extensibilă și un dormitor matrimonial, alături de un dressing generos.