Armonia Spa

Grand Hotel Minerva

Rezervați acum

Ne-am propus să ducem experiența SPA la un nou nivel de rafinament, așa încât chiar și cele mai exigente gusturi vor fi satisfăcute pe deplin în cel mai luxos SPA.

Bazin

Puteți înnota în bazinul semiolimpic, se poate opta pentru bazinul cu hidromasaj, unde cele 3 jeturi corespunzătoare fiecărui loc, au ca scop relaxarea mușchilor din zona lombară, a umerilor și picioarelor.

Jacuzzi

O alegere ideală este jacuzzi-ul unde jocul bulelor vor contribui la starea dvs de bine.

Bazin copii

La Grand Hotel Minerva copiii sunt o prioritate pentru noi, de aceea le-am creat o piscină doar pentru ei, unde se pot juca sub supravegherea părinților.

Terapia Kneipp

Alternează apa rece cu cea caldă la nivelul picioarelor, iar diferitele texturi de piatră din bazine, ajută la stimularea circulației, și are efecte asemănătoare reflexoterapiei și acupuncturii. O experiență complexă și completă vă oferim prin intermediul celor 5 saune și al proprietăților pe care le are fiecare.

Fitness

Fie că acordați o atenție sporită stării generale de sănătate și aspectului fizic, fie că doriți să creșteți performanța sportivă a echipei dvs, la GHM o sală de fitness echipată cu aparatură vă stă la dispoziție pe tot parcursul sejurului dvs. Noi suntem prima adresă pe lista dvs de opțiuni când vine vorba de sport și sănătate!

Infraroșu

Post-tratament pentru leziuni sportive sau al durerilor musculare după antrenament. Efecte pozitive în tratarea lumbago și al reumatismului. Flux sanguin îmbunătățit, astfel organismul este mai bine aprovizionat cu oxigen. Metabolismul și circulația sângelui sunt stimulate. Radiațiile IR pot fi benefice în prevenirea bolilor de inimă și a bolilor cauzate de o proastă circulație sangvină. Radiațiile infraroșii provoacă procese care purifică corpul și reduc nivelul acidității din organism.

Salină

Tratament alternativ pentru prevenirea și tratarea diverselor afecțiuni respiratorii. Întărește sistemul imunitar. Ajută la detoxifierea organismului. Îmbunătățește digestia. Regenerareaza pielea, diminuează efectele oboselii și stresului.

Biosaună

Bio-Sauna combină beneficiile unei băi de aburi cu cele ale saunei finlandeze tradiționale, dar într-o versiune mai blândă, cu temperatură și umiditate moderate. Aceste caracteristici fac din Bio-Saună o metodă de relaxare și detoxifiere non-agresivă, motiv pentru care timpul de expunere poate fi mai mare decât celelalte două. Efectele benefice ale Bio–Saunei sunt potențate prin aromoterapie.

Salina uscată

Ajută la eliminarea toxinelor din organism pentru că se transpiră intens. Căldura relaxează mușchii, sauna fiind indicată după un antrenament sportiv. Curăță pielea și stimulează regenerarea celulară. Stimulează sistemul hipofizosuprarenal.

Hammam

Hammam-ul este un ritual ancestral de înfrumusețare și întărire a organismului, având o capacitate extraordinară de a reda starea de bine și de a purifica corpul, atât pe exterior, cât și pe interior. Nu doar că îți cureți pielea în cel mai eficient mod posibil, dar îți purifici și organele interne, eliberându-le de toxine.

După ce ați stat într-o sauna cu aer cald, este recomandat, pentru creșterea imunității și reglarea circulației, să vă scufundați în jacuzziul cu apă rece din imediata apropiere. Tot aici oaspeții noștrii sunt invitați pentru câteva momente într-o încăpere de relaxare cu băncuțe permanent încălzite la 37 grade.

Ca proceduri wellness doamnele se pot delecta cu proceduri beauty, masaje corporale, împachetări, băi cu plante aromate. Nici domnii nu sunt neglijați, așa încât după o vizită la sala de fitness, pot beneficia de aceleași proceduri cu produse cosmetice care li se adresează. Detalii legate de pachetele beauty, puteți primi la recepția Armonia Spa, sub îndrumarea specialiștilor noștrii.

Armonia cafe

Pentru că timpul petrecut în centrul Spa să fie mai plăcut, vă punem la dispoziție o varietate de băuturi răcoritoare, fresh-uri, cafea, ceaiuri, iar vara vă puteți bucura de razele soarelui pe șezlongurile amenajate pe terasa exterioară.